20 77 98 81 info@jsmurer.dk

OM OS

JS Murerfirma ApS, Viborg

Kontakt os for mere information


JS Murerfirma ApS

Tagtækkervej 27
8800 Viborg


+45 2077 9881


info@jsmurer.dk

Faktura sendes til: faktura@jsmurer.dk

JS Murerfirma ApS er Viborgs lokale murerfirma. Vi udfører store og små mureropgaver i Viborg og omegn. JS Murerfirma har til huse på Tagtækkervej i Viborg.

Når du ringer til JS Murerfirma er det vores murermester, Mads, du laver en aftale med og han vil følge dit projekt fra besigtigelse til aflevering. Det er din garanti for at alle aftaler bliver overholdt!

Hos JS Murerfirma har vi det flotte håndværk i fokus og vores dygtige murersvende sætter en ære i at levere et kvalitetsarbejde hver gang. Vores murersvende har forskellige specialer, så vi finder altid en medarbejder, der kan løse dit projekt. Fx har vores dygtige flisemurere mange års erfaring i at fremtrylle flotte mønstre og snorlige fuger i små og store rum.

Nyt badeværelse, nye fliser i køkkenet eller måske en tilbygning til huset? Hos JS Murerfirma står vi klar til at hjælpe dig videre med dine boligdrømme. Vi udfører også gerne mindre reparationer og hjælper også gerne med at vejlede dig i hvordan du vedligeholder dit hus, så vores arbejde holder længst muligt.

Ring til os i dag på 2077 9881 og lad os hjælpe dig videre med dit projekt.